Astrea

Honours-student Jens Vogel

Ik ben Jens Vogel, 19 jaar oud en woon in Maassluis

In 2022 begon ik direct na mijn VWO ik aan de Erasmus Universiteit met Rechtsgeleerdheid. Vanaf 2023-2024 breid ik mijn studie uit met Fiscaal Recht. Begin 2023, ben ik ook gestart met het Honours programma. Ik zocht iets meer uitdaging en dit programma leek de perfecte kans. Tegelijkertijd ben ik in mijn tweede jaar bestuurslid geworden bij Astrea als penningmeester. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij het bestuur en zie dit als een mooie kans om nieuwe dingen te leren.


Het Honours programma biedt veel interessante activiteiten waar je meer leert over allerlei juridische thema’s. Van workshops tot lezingen, er is altijd wel iets dat de interesse wekt. Maar wat ik misschien wel het leukst vind, is de sfeer binnen de vereniging. We zitten vaak samen in werkgroepen en er zijn veel sociale activiteiten. Dit maakt het makkelijk om iedereen te leren kennen en zorgt voor een goede tijd naast het studeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *