Astrea

Honours-student Naoufal el Khabazi

Naam: Naoufal el Khabazi
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Den Haag

Ik studeer sinds 2022 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2021 haalde ik mijn havo-diploma, waarna ik 1 jaar de hbo-opleiding Integrale Veiligheidskunde heb gevolgd. Ik haalde in het eerste jaar meteen mijn propedeuse, waarna de weg naar de universiteit voor me lag. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst door leuke en avontuurlijke activiteiten met mijn vrienden.

Ik volg sinds januari 2023 het honoursprogramma. De reden dat ik dit avontuur ben aangegaan is omdat ik graag in aanraking wou komen met de praktijk van de juridische wereld. Op deze manier kon ik mijn horizon verbreden en voor mezelf afwegen wat mij als rechtenstudent het meest passioneert. Via de activiteiten en modules die worden georganiseerd wist ik snel dat ik later graag iets in het internationaal recht wil gaan doen.

Het grootste voordeel aan het honoursprogramma is toch wel dat je van de beste docenten les krijgt. Je zoekt tijdens de werkgroep samen de diepte op en onderhoudt hierna een hele fijne band met elkaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *