Astrea

Honours-student Yana de Kerpel

Naam: Yana de Kerpel
Leeftijd: 19
Woonplaats: Hoofddorp

Ik ben in 2022 begonnen op de EUR. Ik ben meteen doorgestroomd vanuit het vwo.

Sinds begin 2023 ben ik ingestroomd in het Honours programma en dit jaar heb ik zelfs besloten om een bestuursjaar te doen. Mijn motivatie om me aan te melden was omdat ik graag de lat hoog leg voor mezelf. Het honoursprogramma biedde op dat vlak een mooie uitdaging.

Het programma biedt namelijk naast verdieping ook verbreding. Dit heeft mij zelf geholpen met een beter idee te krijgen welke kant ik op wil na de studie.

Het grootste voordeel aan het honoursprogramma en studievereniging Astrea is het contact met de andere honoursstudenten. Toen ik me aanmeldde voor het programma had ik het sociale aspect niet meegewogen. Terwijl dit hetgeen is wat voor mij de studievereniging het allerleukste maakt. Niet alleen heb je werkgroepen altijd met medestudenten die je kent maar je doet ook veel leuke dingen ernaast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *