Kantoren

Hieronder vindt u verschillende kantoren waarmee Astrea samenwerkt

Connect to grow

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk. 

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam of Londen! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

Bekijk onze agenda op onze website voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben,  neem dan contact op met één van onze recruiters.

Windt Le Grand Leeuwenburgh

Wie we zijn

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We zijn gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders.

  • Insolventie en herstructurering 
  • Corporate litigation
  • Corporate / M&A
  •  Financiering en zekerheden
  • Commerciële contracten en procesrecht
  • Arbeidsverhoudingen en onderneming
  • IE- en geneesmiddelenrecht
  • Europees recht, staatssteun en mededingingsrecht
Onze ervaren advocaten hebben gewerkt bij nationale en internationale topkantoren en behoren tot de besten in hun vakgebied.
 
Werken bij WGL

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en scherpzinnige (jonge) advocaten die ons verder kunnen brengen. Onze praktijkgroepen bestaan uit ervaren advocaten op het gebied van ondernemingsrecht die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan allen het juridische en nauw samenwerken om de beste oplossing te realiseren voor de cliënt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door kleine hands-on teams die nauw met de cliënt samenwerken en pragmatisch en doelgericht adviseren. Dat stelt ons in staat om kwaliteit en service van het hoogste niveau te leveren, met de persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor. Dit weten we neer met een team van gemotiveerde, collegiale en betrokken medewerkers met een Rotterdamse mentaliteit. Naast dat we hard werken, staat ook samen plezier maken hoog in het vaandel.

Kennismaken

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en wil je meer te weten komen over ons kantoor? Kom dan vooral een keer langs om een kop koffie te drinken met één van onze kantoorgenoten om vrijblijvend kennis te maken en te spreken over de mogelijkheden. Meld je aan via onze website

Student-stage

Wil je een student-stage lopen bij ons ambitieuze en gezellige kantoor in hartje Rotterdam waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte ondernemingsrechtspecialist? Neem dan contact op met Roxanne Rietveld via 010 2617500 of solliciteer direct via www.werkenbijwindtlegal.com

 

Baker McKenzie

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen. Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn Baker McKenzie en wij zoeken talent dat zich hierin herkent.

Leer ons kennen

Als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij ons in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Onze deuren staan op verschillende manieren open. Je bent welkom tijdens een student-stage of een werkstudentschap. Ook kun je elke laatste vrijdag van de maand op informele wijze kennismaken met ons kantoor en onze Junior Associates, zij kunnen je alles vertellen over de afdelingen, werkzaamheden en het kantoor. Hopelijk ontmoeten wij je snel!

Allen & Overy

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Zaken die er toe doen

Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht.

Internationaal en echt Nederlands

We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen. Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, als sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 35 partners, ondersteund door bijna 200 medewerkers.

Humor en lef

Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hun in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken. Onze cultuur kenmerkt zich door een het teamgevoel, humor en lef.

Kom kennismaken

Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl of neem contact op met Nina Snoeck Nina.Snoeck@allenovery.com

NautaDutilh

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxembourg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat wij onafhankelijk zijn, bepalen we onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers, en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan zoeken wij jou!

Er zijn verschillende manieren waarop je kennis kunt maken met ons kantoor. Zo bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings, en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Een studentstage kun je lopen op ons kantoor in Amsterdam. Ook kun je een stagemaand doorbrengen op een van onze kantoren in Londen of New York. Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als scriptiestudent of als werkstudent.

Daarnaast organiseren wij elk voorjaar onze driedaagse Masterclass. Tijdens deze Masterclass ga je samen met andere studenten, onder begeleiding van onze experts, de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Op deze manier kun je op intensieve, maar tegelijkertijd informele wijze kennis maken met ons kantoor en de kantoorgenoten. Heb je vragen of wil je graag kennis maken? Kijk op onze website of neem contact op met een van onze recruiters.

Pelsrijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van de advocatuur, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Meesterschap

Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten… het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken.

Ontwikkeling

Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat nog meer belangrijk zijn? Jouw ontwikkeling, vinden wij. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. In onze gedragscode is vastgelegd hoe we dit realiseren. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Kennismaken

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage, neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze recruiter, Floor Koch (06-57671842)

Bezoek ook onze instagram– en LinkedInpagina

Colour your career

Geef jij graag zélf invulling aan jouw carrière? Omdat jij waarde hecht aan eigen initiatief en vernieuwing? Dan kom je bij Houthoff volledig tot je recht. Wij geloven in de juiste mix van talenten en kwaliteiten. In mensen die Houthoff karakter geven. Ga de uitdaging aan, ontwikkel én groei samen verder. 

Bij ons kun jij 100% jezelf zijn. Onze ervaren professionals dagen je uit, zetten je in jouw kracht en laten je groeien. Tot het hoogste niveau. Out of the box denken, hard werken én plezier maken komen bij Houthoff samen. Een unieke combinatie en het fundament voor kwaliteit, presteren met elkaar en samen succesvol zijn. 

Kom kennismaken

Ben jij benieuwd naar de sfeer bij Houthoff? Kom kennismaken! Ervaar  hoe wij werken, ontmoet onze mensen en kom meer te weten over onze cultuur.

Wij organiseren regelmatig evenementen waaraan jij kan deelnemen of ga bij ons aan de slag als student-stagiaire of Studerend Juridisch Medewerker. Zo krijg je een goed beeld van hoe het werken bij een groot commercieel kantoor is.

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk, Nederlands full-service advocatenkantoor. Ruim 600 enthousiaste collega’s zetten zich dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. De helft werkt als advocaat, (kandidaat-)notaris of belastingadviseur. De andere helft draagt bij aan ons gezamenlijk succes vanuit een ander specialisme. Onze gemeenschappelijke missie is elkaar en onze cliënten succesvol maken. Dit lukt ons omdat wij continu investeren in jou. In je professionele en persoonlijke ontwikkeling, maar ook alles daaromheen. Denk aan een prettige werksfeer, een flexibele en gezonde werkomgeving en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Van Doorne

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 220 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al meer dan 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we waarde aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren hebben wij ons doel bereikt.

Gaat verder én blijft dichtbij

Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid

Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Talenten

Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net afgestudeerd bent of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen en zelf het initiatief nemen.

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:

Danique Beurmans
T: +31 (0)20 6789 394
M: +31 (0)6 15 59 21 84
Buermans@vandoorne.com

Over EHLC/Astrea

Het Erasmus Honours Law programma is speciaal ontwikkeld voor zeer gemotiveerde en betrokken studenten die willen excelleren en het meeste uit hun studie willen halen.

© Studievereniging Astrea | Alle rechten voorbehouden